Detta är ett recept som jag hittat och inte behövt pilla med ingrediensenvalet, det är bra som det är! Minns dock inte vart jag fått det ifrån?
.jpg)
Marinad:
2dl matlagningsyoughurt
1-2 pressade vitlöksklyftor
Rejält med färsk basilika och timjan
salt peppar.
Dela kycklingfilerna i två delar om de är stora, lägg ner dem i marinaden och låt stå i kylskåp i minst 4 timmar.
Ringla lite rapsolja i ugnsfastform. Lägg i filebitarna. Grilla i ugn på 250 grader i ca 10 min.
Skär under tiden ner rotslleri, palsternacka, purjolök, paprika i kuber, blanda med lite rapsolja, timjan, salt och peppar. Stek försiktigt i stekpanna så att krispigheten bevaras. Lägg upp på fat tillsammans med fetaost och soltorkade tomater.
Gör en sås på:
2dl matlagningsyoghurt
rivet skal av lime
vitlök
salt
peppar
chiliflagor
Smaka av och garnera med chilliflagor och rivet limeskal.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar