Jajamensan, det är de fär rackarns kesoplättarna igen!
Nu har jag modifierat dem igen, ville ha dem mer matiga.
2ägg
1 liten burk keso (Gärna laktosfri, bättre Gi och den är torrare!)
3 msk dinkelmjöl
100g rökt skinka
½ kruka färsk basilika (ja det går säkert lika bra med torkad..)
1 halv finhackad rödlök
2tsk senap
Stek dem i smör i mellanhet stekpanna (jag kör på 7:an av 12) och lossa kanterna innan du vänder dem. De behöver ganska lång tid på första sidan för att inte falla isär.
Med sallad så räcker dessa vanligtvis till frukost för två vuxna och en treåring.
.jpg)
Hur gott som helst! Spar de som blir över och ät kalla, då har du fixat dagens mellanmål lätt som en plätt! (Japp, jag vet att det var lamt, men jag kunde inte låta bli
)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar