...vilken meny hade fått dig att tacka ja? 

Middag 1:
Förrätt: Laxrulle med pepparot och citronvinägrett på salladsbädd
Varmrätt: Dilldoftande havssoppa med torsk, kräftstjärtar och räkor.
Efterätt: Citussallad med färskriven ingefära och rostad kokos, serveras med iskall gräddklick som dekoreras med limezest.
Middag 2:
Förrätt: Färsk sparris med parmesanflingor och basilikadressing.
Varmrätt. Oxfilé med balsamsås och rosmarinbakad lök.
Dessert: Mörk chokladcreme med saltrostade nötter och olivolja
Middag 3:
Förrätt: Ruccolasallad med korianderfrästa päron, ädelost och rödlök.
Varmrätt: Kalvfärsbiffar med dijonsenap och ugnrostade grönsaker.
Dessert: Hjortronmousse med mandelspån.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar