fredag 14 september 2007

Om jag skulle bjuda dig på middag...

...vilken meny hade fått dig att tacka ja?

Middag 1:

Förrätt: Laxrulle med pepparot och citronvinägrett på salladsbädd

Varmrätt: Dilldoftande havssoppa med torsk, kräftstjärtar och räkor.

Efterätt: Citussallad med färskriven ingefära och rostad kokos, serveras med iskall gräddklick som dekoreras med limezest.

 

 Middag 2:

Förrätt: Färsk sparris med parmesanflingor och basilikadressing.

Varmrätt. Oxfilé med balsamsås och rosmarinbakad lök.

Dessert: Mörk chokladcreme med saltrostade nötter och olivolja

 

Middag 3:

Förrätt: Ruccolasallad med korianderfrästa päron, ädelost och rödlök.

Varmrätt: Kalvfärsbiffar med dijonsenap och ugnrostade grönsaker.

Dessert: Hjortronmousse med mandelspån.

Inga kommentarer: