tisdag 16 december 2008

Recept: Ägg med topping

Stående ägg som pryder sin plats på julbordet!

De är så lätta att göra att jag inte bryr mig om att ge er någon mängdangivelse, det fixar ni ändå! Börja med att dunka ner ägget i bordet så du får en platt undersida. Skala av den översta toppen och skär bort ägget. Lägg på en klick av valfri topping och dekorera, det går att variera dem i det oändliga!

På ägget närmast:

Citron och dillsmaksatt majonäs, räkor och citronrasp.

I mitten:

Tonfisk och creme fraicheröra med finhackad rödlök, salt och svartpeppar. Toppas med rödlöksringar.

Längst bort:

Hårdvispad grädde blandas med svart rom och dekoreras med härligt gröna avokadotärningar. (När du skrurit avokadon så skvätt gärna över lite citron, det håller den fin i färgen längre.)

Inga kommentarer: