"Hej Anna! Slutar inte imponeras av dig, varje dag är jag inne på din blogg för att få den där lilla extra kicken till att lyckas med mina extra kilon.
Tänkte på fisk, här kommer en av mina favoriter jag lovat skicka dig!
Testa den, lovar att den är bara helt underbart god! Lycka till!!!

Foto och recept: Malin
Sjötunga med saffransås. (4port.)
4st Sjötungafiléer
1msk smör
1,5dl vitt vin
2msk fiskfond/ buljong
Dragon, salt & peppar
Smält smör i en traktörpanna, häll i vitt vin och fiskfond. Dela fiskfiléerna på längden och rulla. Ställ packat på högkant i pannan. Dra några varv på pepparkvarnen och smula över dragon efter smak, lägg sedan på locket. Låt sakta sjuda underlock ca. 20min, ös gärna efter halva tiden. Servera direkt ur pannan tillsammans med salladen och saffranssåsen!
Saffranssås.
1dl vitt vin
2msk fiskfond
2dl grädde
1tsk sötn.medel
1pkt saffran
0,5-1msk malen muskotnöt
Salt & peppar
Sjud vin, grädde och fiskfond i kastull under några minuter. Tillsätt muskot och saffran. Sjud ytterligare tills att såsen får en gräddig konsistens. Tillsätt sötn.medel och smaka av med salt och peppar.
Salladen.
Blandad olikfärgade salladssorter
1st rödlök
1st avocado
2st morot
0,5st gurka
1st paprika
10st körsbärstomater
2msk pumpakärnor
Dela/ hacka/ skiva ingredienserna, lägg upp på ett stort snyggt fat, strö över pumpakärnorna.
Avnjut middagen tillsammans med bästa vännerna och ett gott rött vin!
Ha en skön helg! Kramar, Malin (EbbaSaga)."
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar