Längst fram på fatet står feta och pestofyllda rullar. Bakom dem ser du dem smaksatta med wasabi, soja och sesamfrön och längst bak med lime och ingefärsphiladelphia.

Feta och pestofyllning
4 portioner
Beräkna ca 200g kyckling per person som huvudrätt. Den gör sig utmärkt även på ett buffébord.
175 g bredbar fetaost (eller mixa 200g fetaost med 1-2 msk creme fraiche till bra konsistens.)
4 msk grön Pesto
Salt
Peppar
Gör så här:
Dela kycklingfiléerna på längden och banka dem platta. Salta och peppra.
Bred på osten på filéerna. Toppa med peston och rulla ihop. Fäst med en tandpetare. Stek dem i smör i stekpanna så de får lite färg på ytan runt om och grädda sedan färdigt dem i ugnen 200 grader i 5-10 minuter.
Dra ur tandpetarna och skär av botten. Ställ stubbarna upp på en salladsbädd. Spara snuttarna som blir över till mellanmål, de är lika goda varma som kalla.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar