Lagom till äggens högtid tycker jag att det här inlägget kunde få komma i repris.
De är så lätta att göra att jag inte bryr mig om att ge er någon mängdangivelse, det fixar ni ändå! Börja med att dunka ner ägget i bordet så du får en platt undersida. Skala av den översta toppen och skär bort ägget. Lägg på en klick av valfri topping och dekorera, det går att variera dem i det oändliga!
På ägget närmast:
Citron och dillsmaksatt majonäs, räkor och citronrasp.
I mitten:
Tonfisk och creme fraicheröra med finhackad rödlök, salt och svartpeppar. Toppas med rödlöksringar.
Längst bort:
Hårdvispad grädde blandas med svart rom och dekoreras med härligt gröna avokadotärningar. (När du skrurit avokadon så skvätt gärna över lite citron, det håller den fin i färgen längre.)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar