Inte för varje dag och kanske inte med den badsjö av sås ni ser på tallriken på den här bilden men jisses vad gott det är... Snabbt går det också!
.jpg)
Kyckling med jordnötsås.
Sätt ugnen på 200 grader. Salta försiktigt och peppra filéerna (jag har skurit ner dem på längden för att få det att gå extra snabbt i ugnen.) För att ge lite smak så har jag pudrat över curry, lite chili och sedan penslat med soya. Grilla i ca 10-12 minuter.
Under tiden kokar du upp en burk koksnötsmjölk, ett gäng matskedar (helst osötat) jordnötssmör och 1-2 tsk sambal oelek. Låt koka i hop ett par minuter så såsen blir härligt tjock.
Jag minns inte vart jag hittat receptet men det är ypperligt!
Lite mer grönsaker hade kanske inte skadat men ibland blir det Kajsa Warg-stuket, kändes ändå som en alldeles delikat måltid!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar