söndag 17 augusti 2008

Skogschampinjonröra

"Hej Anna!

Jeanette här. Nu är det så att jag har ett nytt litet tips till dig.
Stek champinjoner (gärna skogschampinjoner), i med lite salt och peppar (och gärna vitlök om så faller i smaken), låt svalna och blanda sedan med philadelphiaost. Lägg en sträng oströra på en skinkskiva och rulla ihop. Sååååååå himla gott!!
Vet inte om jag är lite efter eller så, det här kanske är old news men jag har inte hört det förut utan kom på det själv när jag stod i köket häromdagen och nu frågar Karln efter dom hela tiden. =P Så testa testa och återkom om tycka och smak. Vill även höra betyg på den andra röran. =P"

-

Den andra röran som Jeanette pratar om är en svampröra som kom på mailen i förra veckan:

"Skogschampinjoner stekta i smör, på med creme fraiche, vitlök, salt och peppar. Låt det stå och puttra ett bra dag, allt det syrliga försvinner och röran blir väldigt stabbig. Oj oj oj så gott!! Går att ha till det mesta"

Förutom att svamp är rasande gott så är gi-värdet väldigt lågt, helt lysande! Tack för tipsen, man kan aldrig få för mycket inspiration till matbordet!

Inga kommentarer: