fredag 18 april 2008

Sprudlande glad

En chans att förverkliga en dröm har dykt upp.

Vi får se om den håller hela vägen men bara tanken på den får det att bubbla av lycka inom mig, som om hela jag är fylld av en fin champagne, är nästan lite rund under fötterna idag.

Jag njuter av idén så länge iaf. och det tycker jag alltid att man ska göra. Att som pessimist säga att det kommer säkert ändå inte att gå innebär ju att man missar massor av glädje på vägen. Så dumt!

Låt oss fira chansen med lite plättar gjorda på fetasmaksatt keso?!

(Åh, om det ändå fanns ett sätt att sprida doften från den här stekpannan!)

Klart för frukost i morgonsolen!

Kesoplättar med fetaoliv smak med en tomatsallad med rödlök, balsamvinäger, svartpeppar och oregano. En liten klick creme fraiche med pressad vitlök utför ett litet underverk för smaken.

2ägg

1 liten burk keso

2msk dinkelmjöl.

Mixa allt med stavmixer, stek i smör på medelvärme. Ge dem ganska lång tid på första sidan så håller de ihop bra. Får du dem ändå inte fluffiga och fina så är det förmodligen dags att byta stekpanna!

Inga kommentarer: